ANNONCE

MGP 2012-værter bliver Jacob Riising og Sofie Lassen-Kahlke

21. december 2011 15:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
MGP 2012-værter bliver Jacob Riising og Sofie Lassen-Kahlke
Billede mangler

Når DR den 28. januar holder børnenes MGP 2012 i Gigantium i Aalborg, så bliver det med Jacob Riising og Sofie Lassen-Kahlke som værter.
 
Hver for sig er de i fuld gang med deres selvstændige og travle karrierer, men for ganske nylig krydsede deres veje, da de var deltagere i dirigent-konkurrencen på DR, ‘Maestro’. Det var begyndelsen på et stærkt og inspirerende samarbejde.
 
”Jeg glæder mig helt vildt til at lære en ny genre at kende, men jeg har selvfølgelig også mange men glade sommerfugle i maven. At jeg skal opleve det hele med min nye ven og kollega Jacob Riising er bare en ekstra gevinst. Jacob er en garvet tv-børnevært, som jeg er meget tryg ved at skulle samarbejde med. Vi er i gang med de første prøver, og det går så godt, at jeg lige nu bare mest glæder mig – ikke mindst til at være sammen med en masse skønne og dygtige børn”, siger Sofie Lassen-Kahlke.
 
”Jeg har lavet MGP af flere omgange, men jo aldrig sammen med Sofie. Jeg er sikker på at det bliver intet mindre end “helt fantalastisk” fordi vi har en supergod kemi samtidig med, at vi er meget forskellige, Og så tror jeg, at Sofie kan tilføre MGP noget helt nyt med hendes baggrund fra børnefilm og på skrå brædder”, siger Jacob Riising.
 
Sofie Lassen-Kahlke er blandt andet kendt for sin rolle som Anja i filmene Anja & Victor, 2900 Happyness, City Singler og Live fra Bremen. Jacob Riising har seerne og publikum blandt andet mødt i Gepetto News, Ramasjangskolen og i Cirkus Summarum.
 De ti finalister til MGP 2012:
I en god blanding af musikgenrer fra både drenge og piger, bands og solister er her de ti finalister, der deltager i MGP 2012. Deltagerne er nævnt i vilkårlig rækkefølge:
 
De To Amigos – ‘Mig og min amigo’ (København)
Freja-Bella – ‘Jeg elsker at drømme’ (Bisserup)
Astrid – ‘Et kvarter’ (Svendborg)
Josephine – ‘Kærestebrev’ (Karlebo og Kokkedal)
The Allstars – ‘De hotteste kærester’ (Sunds v. Herning)
MC Vernes – ‘Bedre tider på vej’ (Maribo)
Sille – ‘En sidste kærlighedståre’ (Helsingør)
Moriwa – ‘Kom alle venner’ (Emdrup)
Sofie – ‘En lille del af dig’ (Randers)
Energy – ‘Jeg bli’r ved’ (Gistrup v. Aalborg)
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu