MGP slår de voksnes Melodi Grand Prix

2. februar 2013 12:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
MGP slår de voksnes Melodi Grand Prix
Billede mangler

I lørdags var det Emmelie de Forest, der med sangen »Only Teardrops« sang sig til en plads i det internationale Melodi Grand Prix. I aften står Boxen igen klar til Grand Prix-fest. Men denne gang er det de 8-15-årige sangtalenters tur til at synge sig ind i hjerterne på det kæmpe store publikum ved MGP 2013. Det skriver b.dk.

 

Knap 11.000 billetter er der blevet solgt til aftenens MGP-show, så ingen sæder er tomme. Til sammenligning var Boxen kun fyldt halvt op ved sidste uges Melodi Grand Prix for voksne. Det slår dog ikke sidste års X-factor finale, hvor vinderen Ida fik lov at synge foran 15.000 tilskuere.

Aftenens værter er sangerinden Szhirley og Ramasjang-værten Jacob Riising. Han har tre gange tidligere præcenteret de unge MGP-stjerner, mens det for Szhirley er første gang.

Hun kender dog de unge sangtalenter, fordi han har været coach på de workshops, der har ligget forud for aftenens show.

– At se alle de skønne og seje unger igen, som jeg for nylig coachede ved MGPs workshops, gør det bare endnu mere fantastisk, siger hun til DR.

B&U direktør Rasmus Ladefoged lover både hip-hop, pop og ballader.

– Det musikalske niveau er højt i år, og flere af årets finalister kan spille instrumenter. Det betyder meget, for MGP handler om at vise, hvor stor glæde man kan have af at udvikle musik fra den første linje til den færdige sang, siger han til DR.

Sidste års vindere, gruppen Energy, er også tilbage på scenen i aften. Men denne gang for at give MGP-sejren videre. Selvom de har hørt de ti finalisters sange, tør de ikke spå om, hvem der vinder.

– Alle sangene er gode. Jeg har ingen anelse om, hvem der vinder, siger Sarah fra Energy til DR.

Storesøster Lea er enig. Hun mener også feltet er stærkt og tør ikke sige noget om, hvem der løber med sejren. Der er optakt til MGP fra klokken 19.30 i aften på DR1. Selve showet begynder klokken 20.00.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu