Michael Jacksons datter kæmper med savnet

6. juni 2012 15:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Michael Jacksons datter kæmper med savnet
Billede mangler

Det er godt tre år siden, at kongen af pop, Michael Jackon, gik bort. Men på trods af årene, der er gået, er det ikke blevet nemmere for datteren, Paris Jackson, at håndtere tabet.
Det skriver hjemmesiden Female First.
– Det bliver aldrig nemmere, siger den 14-årige Paris Jackson i et interview til Oprah Winfrey.
Det var da heller ikke under rolige omstændigheder, at teenageren mistede sin far. Michael Jackson døde i juni 2009 af en overdosis. Popikonets læge blev kort efter fængslet i fire år for uagtsomt manddrab, fordi han havde forsynet Jackson med pillerne.
På trods af sorgen vil Paris Jackson dog ikke opgive sine drømme om at blive skuespiller. Allerede nu medvirker hun i fantasi-spillefilmene “Lundon’s Bridge” og “Three Keys”.
Desværre får Paris’ skuespildrømme ikke opbakning af hele familien. I et interview til Prevention indrømmer Janet Jackson, Paris’ faster, at hun ikke synes, at niecen bør starte sin karriere allerede.
– Jeg tror, der er en tid til alt, og lige nu er ikke tiden til at være filmskuespiller. Jeg har fortalt hende, at hun bør nyde at være et barn og måske tage en videregående uddannelse – eller lade være – men vente til hun bliver 18 år, konstaterer Janet Jackson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu