ANNONCE

Michael Schumacher er lam og kan ikke tale

20. november 2014 09:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Michael Schumacher er lam og kan ikke tale
Michael Schumacher. Foto: Osman Orsal/AP
Michael Schumacher. Foto: Osman Orsal/AP

Michael Schumacher. Foto: Osman Orsal/AP

Michael Schumacher er lam og kan ikke tale. Men det gĂĄr langsomt fremad for den mangedobbelte Formel 1-verdensmester efter sidste ĂĄrs fatale skiulykke.

Det fortæller vennen Phillipe Streiff.

– Han fĂĄr det bedre, men alt er relativt. Det er vanskeligt. Han kan ikke tale, og ligesom mig sidder han lammet i en rullestol, har den franske eks-Formel 1 kører, som selv har været bundet til en rullestol siden en ulykke i Brasilien forud for 1989-sæsonen, sagt til fransk radio.

– Han har problemer med hukommelsen og med at tale, siger den 59-ĂĄrige franskmand om sin tidligere kollega, som han besøgte pĂĄ sygehuset i Grenoble tilbage i januar, hvor Schumacher fortsat lĂĄ i koma efter skiulykken kort før nytĂĄr sidste ĂĄr, hvor han pĂĄ fatal vis mistede balancen og slog hovedet mod en klippe i Meribel-omrĂĄdet i de franske alper.

Det er særdeles begrænset, hvad der er sluppet ud af nyheder om Michael Schumacher fra familiens side, siden han blev overflyttet fra hospitalet til hjemmet nær Genevesøen.

Schumachers mangeårige manager Sabine Kehm lægger afstand til Philippe Streiffs udtalelser om vennens tilstand. Hun konstaterer, at de må stå for franskmandens egen regning.

– Han har ikke været i kontakt med os, siger Sabine Kehm.

Den 45-årige Michael Schumacher bliver behandlet i hjemmet i Schweiz, hvor han bor sammen med sin kone Corinna og deres to børn. Han har ifølge tidligere oplysninger 15 eksperter ansat, som hjælper ham i forsøget på at gøre hverdagen så normal som muligt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu