ANNONCE

Michael Schumacher overført til hospital i Paris

10. september 2019 15:30 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den tidligere formel 1 verdensmester skal gennemgå stamcelle-behandling på Pompidou hospitalet i den franske hovedstad.

Den tidligere verdensmester i Formel 1, Michael Schumacher, er blevet  overført til Pompidou-hospitalet i den franske hovedstad mandag eftermiddag. Det skriver det franske medie Le Parisien.

Michael Schumacher, der blev 50 år den 3. januar, var ude for en alvorlig i en ski-ulykke for fem år siden, hvor han pådrog sig alvorlige skader i hovedet og blev efterfølgende lagt i et medicinsk koma i flere måneder.

Ifølge det franske medie skal den tidligere mester nu gennemgå en behandling baseret på stamcelle-overføring . Indgrebet skal foretages af kirurgen Philippe Menasche.

Artiklen fortsætter under videoen

Efter ulykken og en langvarig hospitalsindlæggelse er Michael Scumacher blevet behandlet i sit hjem i Schweiz, hvor han bor sammen med sin kone Corinna og deres to børn. Han har ifølge tidligere oplysninger 15 eksperter ansat, som hjælper ham i forsøget på at gøre hverdagen så normal som muligt.

Tyskeren er er alletiders mest succesfulde formel 1 kører med en rekord på 91 grand-prix sejre. Han vandt sine to første VM-titler med Benetton i 1994 og 1995 inden han gentog sussessen fem år i træk med Ferrari mellem fra 2000 til 2004.

Der forelægger ingen oplysninger om, hvorfor Schumacher skal igennem netop denne behandling.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu