ANNONCE

Michelle fundet død

4. august 2020 09:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den 21-årige kvinde, der i dagevis har været efterlyst, er fundet død.

21-årige Michelle Hørlyck Weber, der i flere dage har været efterlyst gennem Københavns Politi, er fundet død tirsdag morgen. Det bekræfter Københavns Politi på Twitter efter et ligfund ved Hellerup Havn.

Se mere video hos Local Eyes

Newsbreak.dk modtog kort før klokken 08.30 materiale, der antydede, at den unge kvinde var blevet fundet død, men Københavns Politi var ikke at træffe. Nu meddeler politiet så, at kvinden er fundet død, og der er ikke noget, “der tyder på et mistænkeligt forhold”, fremgår det.

Politiet oplyser desuden, at den unge kvindes pårørende er underrettet, og at der ikke er yderligere i sagen at tilføje.

Michelle Weber forlod sin bopæl på Laurits Sørensens Vej, Frederiksberg, om natten mellem den 29. og 30. juli. Hun blev efterlyst af Københavns Politi den 30., og her blev det oplyst, at hun muligvis skulle findes på Christiania, Frederiksberg eller i Hellerup eller Hillerød.

Dagen efter kunne politiet så med rette oplyse, at der var opstået en alvorlig bekymring, for den unge kvindes sko blev fundet ud til vandet i netop Hellerup.

Tirsdag morgen blev liget fundet i vandet ved Marievej i Hellerup. Newsbreak.dk har fjernet billeder fra tidligere efterlysninger.

Fakta

Søg hjælp

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu