Micki Nielsen uddelte tæsk – igen!

13. april 2013 20:42 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Micki Nielsen uddelte tæsk - igen!
Billede mangler

Micki Nielsen langede lørdag aften øretæver ud i Frederikshavn, da han stoppede den omrejsende kroatiske boksebold, Toni Visic.

 

Toni Visic havde inden mødet med den hårdtslående dansker en uimponerede karrierestatistik, der talte syv sejre, ni nederlag og én enkelt uafgjort. Men må nok sige, at kunne modstå hårde slag. Den 90 kilo-tunge danske cruiservægter hamrede løs med sine velkendte hårde slag, og selvom Toni Visic flere gange var til tælling, så holdt han helt indtil femte omgang, før dommeren stoppede kampen, efter Toni Visic havde stået dinglet i det ene ringhjørne.

Kort forinden var den kroatiske bokser blevet ramt af et fremragende venstre sving af Micki Nielsens, og det blev slaget, der definitivt sluttede kampen. God læring for Micki Nielsen, der hidtil havde stoppet seks af sine syv modstandere i første på runde på knockout. Den sidste vandt over på point.

– Han var en hård mand, der kunne tag lidt. Men det var fedt, og det blev federe og federe for hver omgang, sagde Micki Nielsen til TV3 Sport1 lige efter kampen.

Micki Nielsen er lillebror til et andet boksetalent, Patrick Nielsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu