ANNONCE

Midaldrende mand tog kvælertag på 13-årig pige og kaldte hende “perkersvin”

10. februar 2017 14:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Københavns Vestegns Politi håber, offentligheden kan hjælpe med at finde manden.

En 13-årig pige har meddelt Københavns Vestegns Politi, at hun den 9. januar blev voldsomt overfaldet af en voksen mand, og nu forsøger politiet så at bruge offentligheden til at finde frem til den mistænkte. I den forbindelse offentliggøres overvågningsbilleder fra Taastrup Station, hvor episoden fandt sted klokken 14.42.

Angiveligt tog manden kvælertag på den unge pige, fordi hun var stødt ind i ham, da hun steg på et tog. Manden steg ud af toget, tog altså kvælertag på pigen og kaldte hende for “perkersvin”.

Her efter forlod han perronen med en elevator og smuttede fra Taastrup Station mod syd. Han medbragte en cykel.

Politiet håber, at det kan lade sig gøre at finde frem til den mistænkte ved hjælp af overvågningsbillederne, da der er tale om en særdeles voldsom sag. Det oplyser efterforskningsleder Jacob Ulrich Krog i en pressemeddelelse.

– Billederne er ikke af bedste kvalitet, men vi håber at det alligevel vil være muligt for vidner at genkende manden. Der er tale om en grov sag, hvor en voksen mand udsætter et barn for kvælertag, siger han.

Signalement

Billederne er sikret fra overvågningen på stationen, og kan du genkende manden, beder politiet om, at du kontakter det på én af følgende måder:

Vestegnens Politi modtager gerne henvendelser i sagen på telefon 43 86 14 48 eller i dagtimerne til politiassistent Mads Nørskov, telefon 72 58 74 18.

Den mistænktes signalement er følgende:

Mand, dansk, cirka 50 år gammel, 175 centimeter høj, skulderlangt sort/gråt hår og stort overskæg.

Han var iført sort hue, sort læderjakke, sorte jeans og sorte lædersko.

Manden medbragte cykel og en sort taske.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu