ANNONCE

Middelaldermand med samuraisværd dræber to

2. november 2020 12:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mand iklædt middelalderligt tøj dræbte søndag to personer med et samuraisværd.

En ung mand er anholdt og sigtet for at stå bag to besynderlige drab, der fandt sted søndag i Quebec i Canada. Det skriver blandt andre CBS News. Manden skal ifølge medier have været iklædt middelalderligt kostume, og selve drabene blev begået med samuraisværd.

– I går blev til en pludselig skræk-aften, da en 24-årig mand, som ikke bor i Quebec, kom til byen med det ene formål at tage så mange ofre som muligt, siger politichef Robert Pigeon til reportere ved et pressemøde.

Foruden de to dræbte, blev yderligere fem såret af den sværdsvingende mand. Til trods for alvorlige skader er der ikke fare for deres liv, oplyste politiet. Efter angrebet blev beboere i området kraftigt advaret mod at gå udenfor.

Imens gik den vilde jagt på den udklædte og bevæbnede mand. Ifølge lokale vidner, som den lokale avis Le Soleil har talt med, blev det første offer dræbt i nærheden af et centralt historisk hotel kendt som Chateau Frontenac. Det skal være sket ved, at ofret fik skåret halsen over.

Manden blev pågrebet og stillet for en dommer søndag aften lokal tid. Politiet siger, at han stammer fra Montreal-området, hvor hans bolig er blevet gennemsøgt. Der tales om, at manden er psykisk syg.

Han kom med en trussel om at gøre skade på andre i 2014. Den blev aldrig fulgt op.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu