ANNONCE

Midt i corona-krisen: 16-årig skuespiller død

4. april 2020 14:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Hans mor er forståeligt nok fuldstændig knust og fortæller, at det er svært at sørge ordentligt med alle de restriktioner coronakrisen sætter.

Midt i corona-krisen: 16-årig skuespiller død
Den 16-årige skuespiller Logan Williams er død. Foto: Instagram.

Skuespilleren Logan William er død blot 16 år gammel.

Den unge skuespiller, der kan ses i superhelte-serien “The Flash”, der kører på Netflix, efterlader sig sin mor og far samt bedsteforældre.

Der er endnu ikke kommet noget frem om hvad Logan William døde af. Men ifølge flere amerikanske medier fortæller hans mor, Marlyse Williams, der selvsagt er sønderknust over sønnens død, at det er svært at sørge i denne corona-tid:

Jeg kan ikke give mine forældre, som har mistet deres eneste barnebarn, et kram. Det er hårdt. Med hans talent og gode udseende, havde Logan potentiale til at blive en kæmpe stjerne“, siger hun.

Forfærdelige nyheder

Også hans skuespiller fra “The Flashg”-serien, Grant Gustin, er mærket over tabet af sin unge kollega.

På Instagram skriver Grant Gustin:

Jeg har lige hørt de forfærdelige nyheder om, at Logan Williams pludseligt er gået bort. Dette billede er fra de tidlige optagelser af “The Flash” pilot-episoden tilbage i 2014. Jeg var så imponeret over ikke bare Logans talent, men også hans professionalisme på settet. Mine tanker og bønner går til ham og hans familie i, hvad jeg er sikker på, er en utænkelig hård tid for dem. Vær sød at have Logan og hans familie i tankerne og bed for ham, under denne for os alle mærkelige og udfordrende tid.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu