Midt i interview: DR-vært kastede vand på gæst

9. oktober 2012 19:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Midt i interview: DR-vært kastede vand på gæst
Billede mangler

DR-vært Niels Krause-Kjær gav sin gæst i P1-programmet ”Krause på Tværs” en uventet våd overraskelse i form af et glas vand i hovedet.
 
Midt i optagelserne til programmet valgte Niels Krause-Kjær nemlig at smide vandet i hovedet på sin gæst. Det var helt overlagt – det var nemlig en særlig gæst, Niels Krause-Kjær var i gang med at lave et interview med.
 
Gæsten var Rune Eltard-Sørensen. 50 minutter inde i programmet fik han vandet i hovedet. Rune Eltard-Sørensen tog det dog ret cool, og han har slev flere gange prøvet det – blot med den forskel, at det var ham, der kastede.
 
Det skete i 2003 da han kastede rød maling på tidligere udenrigsminister Per Stig Møller i forbindelse med den danske deltagelse i Irak-krigen. Og i 2001 smed han ketchup i hovedet på tidligere Farum-borgmester Peter Brixtofte.
 
– Jeg spurgte ham om han ikke synes, at det var en mærkelig måde at argumentere på – bare fordi man var uenig, at man så smider ting i hovedet på hinanden, siger radioværten og den politiske kommentator.
– Jeg havde besluttet, at hvis han ikke på en eller anden måde ville tage afstand til sådan en uhyrlig handling, så var det nødvendigt – i hvert fald på egne vegne – at jeg fik gjort det meget tydeligt, at det godt nok er en mærkelig måde at opføre sig på i et samtalende demokrati, siger Niels Krause-Kjær til Jyllands-Posten.
 
Og Rune Eltard-Sørensen tog den ufrivillige vanggang med ophøjet ro:
– Det var på en eller anden måde chokerende. Forstået på den måde, at Krause er en hæderkronet journalist, og P1 er et medie, der ikke normalt benytter sig af den slags metoder. Jeg var faktisk en smule paf. Måske har han følt sig presset af de mere personlige værter på Radio 24syv eller sin egen fortid som konservativ spindoktor, jeg ved det ikke. Men jeg havde ikke set det komme fra Krause, siger Rune Eltard-Sørensen til Jyllands-Posten.
 
Programmet, der handler om netop politisk aktivisme, sendes mandag den 15. oktober. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu