ANNONCE

Mikael glemte sin bil i Odense: “Nu tager jeg toget”

30. januar 2020 13:54 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Mikael fra Sønderborg har de seneste dage været på jagt efter sin bil, der forsvandt. Nu er den heldigvis fundet igen. På grund af en bøde.

Mikael glemte sin bil i Odense:
Mikael Brodersen fik en parkeringsbøde, og det var han virkelig glad for. Genrefoto: Scanpix

Mikael Brodersen fra Sønderborg-området er måske den dansker, der lige nu er gladest for en parkeringsbøde. Hans bil – en Renault Talisman – var nemlig blevet væk. Forstået på den måde, at Mikael havde … forlagt den.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Heldigvis er bil og ejer nu blevet genforenet, og havde det ikke været for en kommunal p-afgift var det ikke sikkert, slutningen på historien havde været en lykkelig en – letbetalt med 510 kroner i bøde.

Tirsdag morgen satte sønderjyden sig ind i sin bil og kørte mod Odense, hvor en jobsamtale ventede på Vestergade klokken 10. Inden fandt han en god parkeringsplads, hvorfra han i ro og mag kunne slentre til samtale. Som sagt, så gjort.

Efter en vellykket samtale startede krisen. Hukommelsen slog fejl, Mikael anede ganske enkelt ikke, hvor i alverden hans bil holdt parkeret. Himmel og hav blev sat i sving i forsøget på at finde familiens bil – og Facebook samt lokale medier blev adviseret. Bilen skulle findes.

Siger mig ingenting

Trods utallige gennemsøgninger af snart sagt alle parkeringshuse i det centrale Odense, måtte familien til sidst erkende, at Mikael havde “smidt bilen væk”. Torsdag lykkedes det så at finde bilen – en parkeringsvagt syntes ganske enkelt, at Mikaels parkering i Roersgade havde varet længe nok.

– Det er den bedste parkeringsbøde, jeg nogensinde har fået. 510 kroner er alt andet lige noget mindre end en ny bil, og tænk nu hvis jeg havde fået fire bøder i stedet, siger Mikael med et grin til Newsbreak.dk, da vi kontakter ham ovenpå den glædelige nyhed.

I forbindelse med efterlysning af bilen oplyste familien, at Mikael mente, han havde parkeret i et fire-fem etager højt parkeringshus uden tag. Det havde han ikke. Bilen blev fundet på en sidegade til Vesterbro – der i øvrigt løber ud i Vestergade, hvor samtalen fandt sted.

– Det siger mig ingenting, at jeg overhovedet har været der, lyder det fra Mikael med et lidt nervøst smil. Konen har joket med, om det nu er Mikael selv, der bliver væk næste gang.

Odense Kommune kunne via p-afgiften finde bilen for parret.

Tager toget

Mikael fik faktisk jobbet, han var til samtale om, og så er alt jo som sådan godt. Han har tidligere arbejdet 10 år i Odense og mener, han kender byen ret godt.

– Det gør jeg så ikke, kan jeg konstatere.

Når den gæve sønderjyde om 14 dage begynder på sit nye job i Odense ved han godt, hvad han skal gøre. Hvis han tager bilen på job, så bliver der taget billeder af, hvor den parkeres, så han let kan finde den igen. Nu skal bilen dog en tur i skammekrogen for at gemme sig, forklarer Brodersen.

– Jeg tror egentlig, jeg tager toget fra nu af.

Det bliver jo heller ikke sådan væk.

– Det skal du nu ikke sige, lyder det fra Mikael med et grin.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu