Mike Jensen: FCK er arrogante og overlegne

15. februar 2013 12:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mike Jensen: FCK er arrogante og overlegne
Billede mangler

Nicki Bille, Tobias Mikkelsen og Mike Jensen skal på søndag igen spille med dansk muld under fødderne, når de for norske Rosenborg tørner ud mod FC København i en træningskamp i Parken. Det er noget især den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen glæder sig til, og nu turnerer han i det norske med historien om, hvor lidt han synes om FCK:

 

– Jeg hader FCK. Selvfølgelig gør jeg det. Sådan har det altid været, og kampene mellem FCK og Brøndby er de største i Danmark. Samtidig er FCK som klub arrogante og overlegne. Klubben har høje tanker om sig selv, siger Mike Jensen til Aftenposten.Sidst Mike Jensen mødte FC København, blev han matchvinder i overtiden og sparkede dermed Brøndby videre i den danske pokalturnering. Derfor regner Mike Jensen heller ikke med at blive taget godt imod af FC Københavns fans.

– Det får vi at se på søndag. Men de er ikke helt tilfredse, tror jeg ikke. Jeg er vist ikke helt så populær, siger Mike Jensen til Rosenborgs hjemmeside.

Ydermere er han ikke bleg for at hælde lidt benzin på det i forvejen opblusset bål.

– Der kan jo ikke være nogen tvivl om, at Rosenborg er størst. Specielt ikke hvis du kigger på klubbens historie og så videre, siger Mike Jensen og afslutter:

– Det vil være fint lige at slå FCK, så de kommer dårligt i gang i Danmark.

Kampen spilles 17.00 på søndag i Parken.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu