Mikkel Bødkers tredje point

24. januar 2013 16:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mikkel Bødkers tredje point
Billede mangler

Men endnu har ingen danskere scoret i NHL i denne sæson

 

Hvem scorer den amputerede NHL-sæsons første danskermål?

Da NHL begyndte med fire måneders forsinkelse på grund af lockouten, havde de seks danskere noteret sig for sammenlagt 180 mål og 302 assist i 1.262 kampe (inkl. 87 kampe i playoff) i NHL, men efter de første to-tre runder er endnu ingen mål signeret Danish Dynamite.

Mikkel Bødker, Phoenix Coyotes, er noteret for tre assist i tre kampe, Jannik Hansen, Vancouver Canucks er noteret for to assist, mens Frans Nielsen, New York Islanders, Peter Regin, Ottawa Senators, Lars Eller, Montreal Canadiens, og Philip Larsen, Dallas Stars, har det første point til gode.

Mikkel Bødker vendte hjem fra nogle forrygende uger i Lukko i Finland med 21 mål og 12 assist i 29 kampe og har markeret sig stærkt hos Coyotes. I 5-1 sejren hjemme over Columbus Blue Jackets natten til i går var han andenassist på Oliver Ekman-Larssons 2-1 mål og spillede Steve Sullivan fri til 3-1 i powerplay.

Vancouver Canucks vandt sæsonens første sejr med 3-2 efter straffeslag over Calgary Flames med Zack Kassian som matchvinder i shootout, Jannik Hansen på isen i 17.40 minutter og Pamela Anderson blandt de 19.810 tilskuere i Rogers Arena.

Efter choknederlaget i premieren på 3-7 til Anaheim Ducks med Frederik Andersen på bænken og to Jannik Hansen-point på isen har Canucks løftet spillet og har tre point for tre kampe.

Dallas Stars har fået en fornuftig start i Western Conference med fire point for tre kampe, mens Phoenix Coyotes har to point.I Eastern Conference har Ottawa Senators maksimumpoint for to kampe, mens Islanders og Canadiens begge har en sejr og et nederlag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu