Knæet påvirker Mikkel Hansens karriere

28. februar 2013 09:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Knæet påvirker Mikkel Hansens karriere
Arkivfoto: Colourbox.

Mikkel Hansen er stadig plaget af det højre knæ, der voldte ham mange kvaler under verdensmesterskaberne for nylig.

 

Han er en af verdens bedste håndboldspillere, han udfolder sig i en parisisk super-klub og har udsigt til at spille om store triumfer. Alligevel er der en god portion malurt i Mikkel Hansens bæger for tiden.

Det højre knæ driller stadig. Faktisk så meget, så karrieren på højeste niveau bliver påvirket af smerter og hævelser, forklarer han.

– Som det ser ud nu, er det uholdbart, hvis jeg skal præstere på højeste niveau. Jeg kan ikke træne, som jeg gerne vil, og det er irriterende – og det sætter begrænsninger i forhold til næste sæson, hvor vi gerne skal spille i Champions League, og hvor der bliver mange kampe, også EM på hjemmebane. Så jeg bliver nødt til at få kigget grundigt på knæet, siger Mikkel Hansen til Politiken.

Her siger han også, at han satser og håber på, at han kan blive opereret til sommer.

– Jeg kan spille, så det går nogenlunde, men det er ikke nogen super situation for mig, lyder det fra Mikkel Hansen, der også under det nyligt overståede VM døjede med knæet. Efter hver træning og kamp måtte han have is på, på grund af den betændte slimsæk, der er årsagen til alle problemerne.

– Det er ikke blevet meget bedre, og af og til – når jeg endelig føler, der er fremgang – får jeg tilbagefald, siger han ifølge torsdagens udgave af Politiken.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu