ANNONCE

Mikkel pløjet ned efter fire dage

3. november 2020 21:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Mikkel fra Luksusfælden fik en scooter i gave af eksperterne. Lykken var kortvarig.

Mikkel pløjet ned efter fire dage
25-årige Mikkel har siden Luksusfælden tabt 21 kilo. Foto: TV3

Der var smil og glade miner, da Luksusfældens eksperter forlod 25-årige Mikkel fra Rødovre med en splinterny eldrevet knallert som erstatning for den elskede bil, han måtte give afkald på for at få fast økonomisk grund under fødderne.

Glæden var dog særdeles kort, fortæller Mikkel nu til Newsbreak.dk. I slutningen af aftenens afsnit bemærkes de, at den unge mand er sygemeldt på grund af et brækket ben, fordi han er blevet kørt ned på scooteren.

– Fire dage efter jeg fik den, blev jeg kørt ned. Jeg var på vej på arbejde og holder helt stille, da en bil pludselig kører direkte ind i mig frontalt. Der var intet, jeg kunne gøre. Han kørte med 70 kilometer i timen. Scooteren knækkede i to, siger Mikkel om den dramatiske hændelse.

Han, der i forvejen døjer med gigt i ryggen fra en arbejdsskade, måtte derfor sætte det nyfundne ansvarlige voksenliv på pause og sygemelde sig. Det er han stadig, fortæller han nu godt fire måneder senere. Det går den unge mand på.

– Problemer er ryggen, der er blevet værre. Jeg kan godt gå, men det er med krykke, og jeg har sådan en skinne på benet. Jeg vil skidegerne bare arbejde. Det er virkelig frustrerende, når man nu er indstillet på at komme i gang med voksenlivet, siger Mikkel.

De samme drømme

I Luksusfælden måtte Mikkel give afkald på sin bil, fordi det ikke var foreneligt med det budget, som eksperterne Jan Swyrtz og Kenneth Hansen lagde til den unge mand. Det gjorde ondt på Mikkel, der altså dog fik en helt ny scooter i gave.

– Jeg havde det så svært med det. Den savner jeg hver dag, siger Mikkel, der med drømmen om en uddannelse var nødtvunget til at sælge bilen, hvis gælden på godt 230.000 kroner samtidig skulle kunne barberes væk.

Drømmene er stadig de samme. Mikkel vil have et hus og en uddannelse som enten SOSU-assistent eller sygeplejerske. Det kræver dedikation, og det kræver faste regler. Mikkel fortalte allerede i afsnittet, at han vil fokusere på at fjerne gælden. Derfor venter han med uddannelsen. “Jeg er jo ung endnu”, som han siger.

– Jeg venter, for jeg kan ikke overskue to svære ting, siger han. Helt generelt er humøret højt hos den 25-årige unge mand. Selvom det har været svært, bøvlet og besværligt at være Mikkel, så stråler overskud og højt humør ud af ham.

– Det ligger til mig. Humøret er altid højt hos mig, siger han.

Overvældende støtte

Siden sin omgang med Luksusfælden har Mikkel ikke kunnet det helt store på grund af de helbredsmæssige udfordringer med i forvejen dårlig ryg og nu også tilskadekommet ben. Det er dog blevet til et par ishockey-kampe med vennerne, der helt generelt har været en kæmpestor støtte for den unge mand.

– Folk har virkelig været søde, og både familie og venner har accepteret, at jeg har løjet og levet over evne. Jeg har været oppe og se hockey nogle gange med vennerne, så er de kommet og har hentet mig. De er også gode til at komme forbi og besøge mig, siger Mikkel.

Han har også kun godt at sige om Luksusfældens eksperter, der virkelig har trukket den unge mand op af et hul. Ikke mindst mentalt, noget man ikke nødvendigvis ser i afsnittet, siger Mikkel nu. Han synes, det har været det hele værd. Der har da også været en sidegevinst ved det nye budget, som Mikkel overholder til punkt og prikke.

– Jeg har det bare godt. Min økonomi og situation gør, at jeg spiser hjemme, og jeg spiser sundt. Så jeg har faktisk tabt mig 21 kilo, siger Mikkel med en tydelig stolthed i stemmen.

– Så når du vælger billede til artiklen, må det godt være et uden dobbelthage, lyder det fra den unge mand, der desuden netop har fået en henvisning til en smerteklinik for at forsøge at få styr på sin besværede ryg. Det har han ventet på i fire år.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu