Milan køber italiensk landsholdsforvarer

25. januar 2013 07:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Milan køber italiensk landsholdsforvarer
Billede mangler

AC Milan har sikret sig den rutinerede forsvarsspiller Cristian Zaccardo i Parma, mens midtbanespilleren Djamel Mesbah ryger den anden vej.

 

Efter flere ugers forhandlinger sikrede AC Milan sig igår, den italienske landshodsspiller Cristan Zaccardo på en fem-årig kontrakt. Den 31-årige forsvarsspiller er lykkelig over, at handelen endelig faldt på plads.

– Jeg er stolt over at skifte til Milan. Forhandlingerne startede for nogle uger siden, og i dag står jeg her, siger Zaccardo ifølge Goal.com og fortsætter:

– Jeg kan spille i det centrale forsvar eller som back. Jeg har en masse rutine fra mange år i Serie A, og jeg vil yde mit bedste for Milan. Jeg kender allerede flere af spillerne, og resten møder jeg på fredag.

Som en del af handelen sender Milan den algirske midtbanespiller Djamel Mesbah den anden vej.tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu