Milan lægger sig ned: Barca er verdens bedste

13. marts 2013 11:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Milan lægger sig ned: Barca er verdens bedste
Billede mangler

Massimiliano Allegri og AC Milan måtte strække våben mod FC Barcelona tirsdag aften.Italienerne kom ellers til Camp Nou med en 2-0 føring fra første opgør i Milano, men Barcelonas mesterklasse ekspederede Milan ud af Champions Leagues ottendedelsfinaler med en overbevisende 4-0 sejr.

AC Milan-træner Allegri var efter kampen fuld af lovprisning for Barcelona.

– Efter vi kom bagud 3-0, forsøgte vi stadig at presse dem, og vi lykkedes med at skabe chancer. Men når du spiller mod Barcelona og har fem-syv muligheder for at score, er du nødt til at være mere effektiv.

– Vi spillede en dårligere kamp end i første opgør, og i den første halve time lod Barcelona os slet ikke spille, sagde Allegri ifølge Reuters.

Han kan tage masser af positive ting med fra ottendedelsfinalerne, hvor et ungt Milan-hold i den første kamp holdt Barcelona fra chancer. Men på Camp Nou i returopgøret svigtede Barcelona ikke, og det er der gode grunde til, mener Allegri.

– Når du ser Andres Iniesta dribble ubesværet rundt i det 90. minut, begynder du at forstå en masse ting. Vi var rigtig gode i det første opgør, men Barcelonas potentiale ændrede sig ikke. De er det stærkeste hold i verden, og de har tre ekstraordinære spillere i Messi, Xavi og Iniesta, sagde Allegri.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu