Milan og Inter delte i lokalopgør

24. februar 2013 22:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Milan og Inter delte i lokalopgør
Billede mangler

Denne rundes absolut mest interessante opgør i Serie A stod mellem de to Milano-klubber Internazionale og AC Milan, hvor Inter var på hjemmebane i søndagens ‘Derby della Madonnina’, som lokalopgøret mellem de to klubber kaldes i Milano.

 

Ét enkelt point skilte AC Milan og Inter før kampen, hvor AC Milan lå nummer tre i tabellen med 44 (samme som Lazio, som nummer fire) og Inter nummer fem med 43 point. Og der er uhyre tæt på de pladser i Serie A, hvor nummer tre kun har to point end nummer syv.

Derfor ville en sejr og dermed tre point også betyde stort for begge hold, der dog er så godt som sat af i mesterskabskapløbet, som Juventus fører suverænt med 58, mens Napoli ligger nummer to med 51 point.

Udeholdet mødte op til kampen godt tanket med selvtillid efter deres nylige Champions League-sejr over FC Barcelona på 2-0, og det var da også AC Milan, der kom bedst fra start i kampen med en scoring af et af AC Milans stærkeste kort, stjernefrøet Stephan El Shaarawy, efter 21 minutters spil.

En anden AC Milan-spiller, der tiltrak sig positiv opmærksomhed, var keeper Christian Abbiati, der med en stor redning forhindrede Inter i at udligne otte minutter inde i anden halvleg, da Fredy Guarin forsøgte sig på mål.

Så meget held havde udeholdet dog ikke med sig efter 70 minutter, hvor Yuto Nagatomo placerede et indlæg lige i panden på indskiftede Matias Schelotto, som headede bolden i Milan-målet til 1-1.

Og selvom begge hold havde flere store chancer i de sidste minutter af kampen, så endte lokalopgøret 1-1, og dermed også ét point til hver af Milano-klubberne, som derfor fortsat følges pænt ad i Serie A-tabellen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu