ANNONCE

Mildt mandagsvejr målt mod de kommende dage

9. marts 2020 06:33 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 9. marts 2020 byder på skyer, spredte byger, ikke megen vind og temperaturer, der kan nærme sig to cifre.

Hvis du er typen, der synes, at regn let kan blive for meget af det gode, vil du så afgjort foretrække vejret den 9. marts 2020, frem for det vi har i vente senere på ugen.

Vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, Martin Lindberg, fortæller Newsbreak.dk, at vejret den 9. marts 2020 vil byde på skyer og spredte byger over hele landet.

Som mandagen skrider frem, er der udsigt til sol og lidt færre byger, mens temperaturen kan snige sig fra de 6 graders varme og op i nærheden af 10 graders varme.

Hvad regnmængden angår, bliver vejret den 9. marts 2020 en mild omgang med mellem 2 og 5 millimeter nedbør. Det ændrer sig, når mandag bliver til tirsdag, hvor der er udsigt til op mod 10 millimeter regn på landsplan.

De skyer med byger, der vil dække en stor del af landet tirsdag, kommer hertil allerede i løbet af mandag nat. Regnen starter i den sydvestlige del af landet, men som tirsdagen skrider frem, vil det altså sprede sig til hele landet.

Temperaturerne kommer til gengæld ikke til at lide det store under regnen, da der tirsdag er udsigt til 6-9 graders varme.

Voldsom vind i vente

Martin Lindberg fortæller derudover, at der både tirsdag, onsdag og torsdag er udsigt til mere regnvejr, mens der måske også er udsigt til vindstød af stormstyrke torsdag.

Det kan godt være, at det er mandag, men opsummerer man dagens vejr, og sammenholder man med udsigten for vejret de kommende dage, så vil vejret den 9. marts 2020 nok være at foretrække for nogen. Særligt dem, der ikke gider mere regn eller mere voldsomt blæsevejr.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu