ANNONCE

Miljø: Hertz vil udleje elbiler i Kina

25. oktober 2011 18:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Miljø: Hertz vil udleje elbiler i Kina
Billede mangler

Kina bliver næste stop for biludlejningsfirmaet Hertz elbilprogram. Dermed bliver Hertz repræsenteret med elbiler på tre kontinenter.
 
Hertz har netop indgået partnerskab med GE Industrial Solutions China om etablering af elbils-infrastrukturen i Kina.
På bare ét år er Hertz’ globale elbils-program vokset fra en vision til fysisk elbils-udlejning i mere end ti byer i USA og Europa.
– På mindre end et år er Hertz blevet den førende udbyder af elbils-løsninger ved at tilbyde et stort udvalg af el- og hybridbiler i byer over hele verden. Vi er fast besluttede på at tilføje nye elbils-udlejningssteder, da bilfabrikanterne kraftigt intensiverer produktionen af el- og hybridbiler i løbet af de næste par år, siger Mark P. Frissora, Hertz bestyrelsesformand og Chief Executive Officer.
 
Hertz planlægger at øge sit globale udbud af elbiler ved at indsætte elbiler i flere lande de kommende måneder.
 Om Hertz:
Hertz er verdens største biludlejningsselskab med 8.500 kontorer i 150 lande. Virksomheden har i 93 år leveret biler og til privatpersoner og erhvervskunder i hele verden fra både lufthavns- og bykontorer.
Hertz har stort fokus på miljøet, og i Danmark har mere end 25 % af bilflåden allerede i dag en lavere CO2-udledning end EU’s kommende krav.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu