Mille Lehfeldt vandt Maestro 2012

11. november 2012 08:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mille Lehfeldt vandt Maestro 2012
Billede mangler

Efter et brag af en livefinale i Koncertsalen kan Mille Lehfeldt nu kalde sig Maestro.
 
 Finalen i DR1’s store lørdagsunderholdningsshow var et brag af en musikfest, og efter en nervepirrende sms-afstemning blev vinderen af ‘Maestro 2012’ fundet lørdag aften.
 
Sammen med de to andre finalister, Gitte Nielsen og Peter Mygind, fik Mille Lehfeldt sin ilddåb i Koncerthusets store Koncertsal. De storslåede omgivelser markerede afslutningen på fem hektiske uger med klassisk musik i den bedste sendetid.
Bertel Haarder, Gitte Nielsen, Jesper Skibby, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Peter Mygind og Sara Bro startede alle for fem uger siden med at stå foran DR SymfoniOrkestret uden at have modtaget nogen som helst form for dirigent-undervisning.
 
Siden har de sammen med de tre coaches, Nenia Zenana, Jacob Hultberg og Martin Åkerwall arbejdet hårdt for at nå at lære så meget som muligt om dirigentfaget.
 
Dommerne Ulla Miilmann, Peter Ettrup Larsen og Michael Bojesen har betragtet og bedømt deltagerne fra sidelinjen og været vidne til den store forvandling, der har fundet sted gennem de sidste fem uger, hvor DR SymfoniOrkestret sammen med de seks deltagere har budt på en smuk, følelsesladet og ikke mindst underholdende rejse gennem dirigentfaget og den klassiske musik.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu