ANNONCE

Milliardær død med corona-smitte

30. juli 2020 19:02 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Forretningsmanden Herman Cain, der stillede op for Republikanerne for at slå Obama i 2012, er død.

Milliardær død med corona-smitte
Herman Cain, amerikansk milliardær, er død - smittet med coronavirus. ArkivFoto: Sean Gardner/Scanpix

Forretningsmanden Herman Cain, der er amerikansk milliardær, er død. Han blev 1. juli indlagt med vejrtrækningsproblemer efter at være blevet smittet med coronavirus. Det skriver flere amerikanske medier torsdag eftermiddag dansk tid.

– Vi vidste, da han først blev indlagt med covid-19, at det ville blive en hård kamp. Han havde problemer med at trække vejret og blev kørt på hospitalet i ambulance, står det i en meddelelse udsendt på Cains hjemmeside.

Udover at være kendt som en succesrig forretningsmand var Herman Cain kandidat i det republikanske primærvalg forud for præsidentvalget i 2012. Han søgte dermed at blive direkte udfordrer til præsident Barack Obama.

Cain blev konstateret smittet i slutningen af juni og indlagt den 1. juli på et hospital i storbyen Atlanta, der ligger i den amerikanske sydstat Georgia. Han har tidligere været kræftsyg og har derfor hele tiden været i risikogruppen.

Amerikanske medier konstaterer, at Herman Cain kort inden sin positiv-test deltog i et Donald Trump-valgmøde i Oklahoma. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Det er dog ikke fastslået, at republikaneren blev smittet ved den lejlighed.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu