ANNONCE

Milliardær død under mystiske omstændigheder

27. december 2020 13:48 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En er anholdt i sagen.

Milliardær død under mystiske omstændigheder
Dødsårsagen er ukendt. Genrefoto.

Milliardæren Lin Qi er død, og efterforskere i sagen arbejder blandt andet ud fra en teori om, at han blev forgiftet. Det skriver Variety.com. 

Ifølge Variety døde den 39-årige milliardær og direktør for spilfirmet Yoozoo den 25. december, og ifølge Deadline er en kollega til Lin Qi blevet anholdt i sagen.

Lin Qi blev indlagt den 16. december, og myndighederne blev informeret om, at han muligvis var blevet forgiftet den 17. december. Sagen blev undersøgt, en mistænkt anholdt, og i mellemtiden døde Lin Qi.

Det er uvist, hvad der endte med at slå Lin Qi ihjel, hvorvidt han vitterligt blev forgiftet og i så fald med hvad. Variety henviser til forskellige mediers forskellige teorier, men i skrivende stund ligger meget lidt helt fast.

Ledere og ansatte i Yoozoo har efterfølgende udtrykt deres sorg over tabet af kollegaen og chefen Lin Qi.

Variety skriver, at Lin Qi blev 39 år gammel. Foruden sin rolle i Yoozoo var han executive producer på en Netflix-filmatisering af bogserien “Three-Body Problem,” der blev annonceret i efteråret 2020. Deadline skriver, at Yoozoo købte rettighederne til serien i 2014.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu