ANNONCE

Milliardær drevet til selvmord af corona

22. marts 2021 10:12 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Komplikationerne blev så voldsomme, at amerikansk iværksætter og rigmand torsdag valgte at begå selvmord

Milliardær drevet til selvmord af corona
Stifteren af den enormt succesfuld restaurantkæde Texas Roadhouse er død 65 år gammel. Han tog torsdag sit eget liv efter at have kæmpet alvorligt med senfølger efter Covid-19. Foto: Scanpix/Ron Bath/Texas Roadhouse via AP

Kent Taylor, grundlæggeren af den amerikanske succes restaurantkæde Texax Roadhouse, er død. Torsdag den 18. marts tog han sit eget liv efter at have kæmpet med senfølger efter covid-19. Det skriver blandt andet TMZ.

Dødsfaldet bekræftes også i et opslag på restaurantkædens egen Facebook-profil.

Se det lidt længere ned i artiklen. 

Kent Taylor led af tinitus som ifølge familien blev voldsomt forværret efter han blev ramt af covid-19 og som til sidst var blevet så grusom, at han simpelthen ikke kunne hold ud at være her mere.

“Kent kæmpede og kæmpede, men i sidste ende blev det for meget,” forklarer familien ifølge TMZ.

Gav sin løn til sundhedspersonale

Kent Taylor åbnede sin første Texas Roadhouse i februar 1993 og kæden har siden haft en eksplosiv vækst. I dag findes der 537 Texas Roadhouse restauranter fordelt over 49 stater i USA og dertil 10 udenfor landets grænser.

“Vi vil savne dig Kent. På grund af dig og din drøm om Texas Roadhouse, kan vi sige, vi elsker vores job – hver dag,” står der at læse i det føromtalte Facebook-opslag, der også viser et foto af afdøde.

Ud over den opmærksomhed Kent Taylor fik som skaber af restaurantsuccessen, skabte han også overskrifter rundt om i sit hjemland i foråret 2020 da covid-19 for alvor ramte hans hjemland. Det skete i forbindelse med, at han valgte at donere hele sin løn til det sundhedspersonale, der knokler ‘ved fronten’ i kampen mod den dødsensfarlige virus.

Kent Taylor blev 65 år gammel.

Fakta

Søg hjælp

Her får du fakta om selvmord og viden om, hvordan du søger hjælp.

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu