Millionærer søges: Har du spillet her?

11. januar 2019 15:46 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Danske Spil har gjort boet op for 2018, og det viser sig, at seks heldige millionærer mangler at indløse deres gevinst.

Danske Spils legendariske slogan “tænk hvis du vandt…” har fået en ny betydning – for seks heldige danskere skal nemlig tænke sig godt og grundigt om.

De er nemlig blevet millionærer i løbet af 2018 – men har ikke fået indløst gevinsten. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Fem af gevinsterne er vundet via den såkaldte ‘Millionærgaranti’, som Danske Spil har to af i hver uges trækning. Den tilfalder to heldige danskere, der ikke nødvendigvis har én eneste rigtig – de er bare blevet udtrukket tilfældigt.

Der skal derfor måske kigges rigtigt dybt i papirkurven efter sammenkrøllede kuponer.

Og for Danske Spil er det meget vigtigt at de kommer af med de penge, millionærerne har til gode:

– Det er helt essentielt for os at få sendt pengene af sted til dem, der har været så heldige at vinde – enten med de rigtige vindertal eller på vores Millionærgaranti, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige. Derfor går vi også offensivt ud og efterlyser de manglende millionærer. Måske kommer man selv i tanke om, at man da har en kupon, der ikke er blevet præmiesøgt, liggende et sted, eller man taler med vores forhandlere derude og bliver mindet om det den vej, siger administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, Pernille Wendel Mehl, i en pressemeddelelse.

Man har et år til at henvende sig til Danske Spil, når man har vundet over 200 kroner – det er derfor om at rubbe neglene, kære millionærer.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu