ANNONCE

Millionærregn: Otte danskere er kommet til penge

26. august 2019 11:07 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Hele otte danskere er blevet millionær over weekenden. Syv af dem mangler stadig at få nyheden at vide.

Hvis du skulle have givet Lotto en chance, skulle du have spillet i den netop overstået weekend. Danske Spil oplevede nemlig en massiv vinderstime.

Fredag og lørdag vandt otte danskere et millionbeløb på Lotto, men det er kun én millionær, som Danske Spil har fået fat i.

Så der findes stadig syv millionærer ude på de danske gader. Måske er du én af dem?

Svimlende milionbeløb

Allerede fredag kunne flere danskere juble over, at der triller millioner ind på kontoen.

De to første millionærer blev trukket fredag. Her var der hele to danskere, der nappede 2. præmien i Eurojackpot, der var nået sit højeste med 570 millioner kroner.

De danske vindere kunne se frem til at blive knap seks millioner kroner rigere hver især. Den ene vinder har købt sin kupon i højbjerg Super ved Hagebro i Skive. Mens den anden har købt sin kupon i Drugstore på Mikkel Bryggers Gade i København.

Lørdagsmillioner

Men også lørdag blev en festdag med millionærregn. Her var dagens vindertal populære, da hele fire spillere endte med at have syv rigtige vindertal.

De fire vindere deler de seks millioner, der var i puljen, og får halvanden million kroner hver.

Én vinder fra Aarhus har købt sin kupon på nettet, og derfor kan Danske Spil få fat på vedkommende. Men de tre andre vindere har købt kuponerne i butikker, og de mangler stadig at blive kontaktet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Én har købt sin kupon i Kvickly i Albertslund, én anden har købt den i SuperBrugsen i Kerteminde mens den tredje har købt Lottokuponen i SuperBrugsen i give.

Heldige vindere

Gevinsterne stopper ikke her.

Lørdag blev der også trukket lod i Millionærgaratien, hvor der hver uge udtrækkes to spillede rækker, som er en million kroner værd. Derfor har man på alle spillede rækker to ekstra chancer for at vinde millioner.

Den ene heldige vinder af Millionærgarantien har købt sin kupon i Meny i Odense Nordvest. Den anden har købt sin kupon i Centerkiosken i Hammel.

I denne uges Eurojackpot kan man vinde 63 millioner kroner, mens der i denne uges Lotto kan vindes seks millioner kroner og tre millioner kroner på Jokeren.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu