ANNONCE

Millionbeløb skal gøre disse vejkryds mere sikre

14. februar 2018 14:29 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kommer det til at betyde noget for dig?

Med 22,9 millioner kroner er det meningen, at sikkerheden i fire udvalgte kryds rundt i landet skal forbedres mærkbart.

Det er et af resultaterne af en aftale, der er foretaget mellem Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen samt transport-ordførerne fra V, LA, K og DF.

I aftalen om finansloven for 2018 er der blevet afast 50 millioner kroner til mindre initiativer på transportområdet, og der er derfor fundet penge til flere ting end de fire kryds, du kan læse mere om i galleriet til denne artikel.

Små ting kan skabe store resultater

Således er der også sat penge af til at fjerne lokale trafikpropper fire forskellige steder i Danmark, og der er sat penge af til at øge hastigheden til 120 kilometer i timen på en række udvalgte strækninger i Danmark.

– Med dagens aftale får vi forbedret trafiksikkerheden og skabt bedre fremkommelighed på steder, hvor der er et stort behov. Det er mindre tiltag, men beregninger viser, at de vil have stor effekt på fremkommelighed og sparet rejsetid. Når forbedringerne er på plads, vil det komme de borgere og virksomheder til gavn, som hver dag er afhængige af at kunne komme sikkert og hurtigt frem. Det er til gavn for hele Danmark, siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen til Trm.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu