ANNONCE

Millionbil ødelagt i brand: Politiet søger hjælp

26. januar 2020 12:53 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Har du oplevet bilen komme kørende forud for det voldsomme uheld?

En McLAren Spider 650s har otte cylindere og har en topfart på 329 kilometer i timen. Det er altså ikke hverdagskost på de fynske veje, men ikke desto mindre kørte sådan en på Åsumvej i Odense.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Desværre for ejeren gik det fuldstændig galt, da han forulykkede mod et vejtræ, og bilen efterfølgende brød i brand – og blev komplet ødelagt, forklarede Christian Holm, indsatsleder ved Beredskab Fyn, for Newsbreak.dk lørdag.

Nu vil Fyns Politi så egentlig gerne vide, hvad pokker gik galt, og det er bevsærliggjort, for ingen vidner har tilsyneladende meldt sig. Derfor efterlyser politiet nu personer, der oplevede den specielle bil.

– Sådan en bil kører jo i udgangspunktet ikke bare ind i et træ af sig selv, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi tror, uheldet skyldes måden bilen er kørt på – herunder hastigheden, siger Lars Thede fra Fyns Politi søndag.

Hvad skete der?

Den milliondyre sportsvogn kom kørende ad Åsumvej fra Åsum mod Odense, da føreren – en 30-årig mand fra Vejle – pludselig mistede herredømmet over bilen og ramte et vejtræ.

Så udvikler sig en eksplosiv brand, og særligt en detalje har været medvirkende til, at branden bredte sig med lynets hast, fortalte Christian Holm, vagthavende indsatsleder ved Beredskab Fyn i Odense.

– Sådan en sportsvogn er lavet af alt andet end stål, og sådan noget kulfiber og aluminium får bare branden til at udvikle sig voldsomt, sagde indsatslederen.

Heldigvis lykkedes det for føreren og hans passager – en 24-årig odenseaner – at komme ud af bilen, inden den for alvor brød i brand. Ellers var det gået helt galt.

Hvem ved noget?

Branden blev anmeldt klokken 13.26 lørdag, og både træ og asfalt, hvor bilen holdt og brændte blev ødelagt af de voldsomme flammer, lød det fra Christian Holm.

Som nævnt har politiet en formodning om, at uheldet skyldes for høj fart og manglende kontrol, men da der ikke umiddelbart er nogle vidner, der har meldt sig, er det svært for ordensmagten at danne sig et overblik.

– Det er sket et sted, hvor der er andre biler døgnet rundt, så nogen må have set det. Vi vil gerne høre fra nogen, der har set, hvordan bilen er kørt, inden uheldet skete, siger Thede til Newsbreak.dk søndag middag.

Hvis du ved noget, kan du ringe til politiet på telefonnummer 114, og så bliver du stillet direkte ind til den medarbejder, der sidder med sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu