ANNONCE

Millionudstyr stjålet fra tandlæge: Har du set noget?

23. august 2019 18:37 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Flere og flere klinikker får besøg af tyve.

Millionudstyr stjålet fra tandlæge: Har du set noget?
Politiet efterlyser vidner til et indbrud i en tandlægeklinik. Foto: Colourbox.

Fyns Politi beder borgerne om hjælp til at finde gerningsmændene til et indbrud i en tandlægeklinik på Søgaardsvej i Ringe. Indbruddet fandt sted torsdag aften kort efter klokken 22.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Tyvene slap af sted med udstyr til en værdi på omkring 980.000 kroner. Det er tale om en fræser og en scanner. Klinikken er udstyret med en alarm, som blev udløst klokken 22.14.

Politiet vil meget gerne høre om der er nogen, som har set noget mistænkeligt foregå i området, der kan hjælpe politiet på sporet af gerningsmændene. Indbruddet skete gennem et vindue, som blev aflistet, så ruden kunne tages ud.

Politiet beder samtidig borgere i området, der har videoovervågning, om at tjekke, om der skulle være optagelser, der forhåbentlig kan hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmændene.

Artiklen fortsætter under videoen

15. juni kunne Newsbreak.dk da også fortælle en lignende historie. 

Her havde en tandlægeklinik fået stjålet dyrt udstyr. Og fik igen uønsket besøg af tyve, som åbenbart havde tænkt, at klinikken nok havde fået erstattet det stjålne udstyr med nyt, der så kunne stjæles igen.

– Klinikken havde fået nyt udstyr, men det var nu klogelig anbragt i et sikkerhedsrum, så tyvene fik ikke anden gang held med deres forehavende, sagde kontorchef Arne Knippel fra Forsikring & Pension i en pressemeddelelse.

Systematisk

Tyvene går systematisk og over hele landet efter dyrt operationsudstyr og avancerede scannere. Forsikring & Pension er vidende om mindst 15 indbrud inden for kort tid, men der kan godt være flere.

– Tyverierne er meget professionelt udført, og vi regner med, at tyvene forinden rekognoscerer i og omkring udvalgte tandlægeklinikker. Klinikkerne bør derfor være meget opmærksomme på ”uventede patienter”, og sørge for at opbevare det dyre udstyr så sikkert som muligt, lød rådet fra Arne Knippel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu