Mindst 31 dræbt i angreb på kontrolpost i Pakistan

2. februar 2013 10:45 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mindst 31 dræbt i angreb på kontrolpost i Pakistan
Billede mangler

PAKISTAN: En afsidesliggende militær kontrolpost i det nordvestlige Pakistan blev lørdag udsat for et omfattende angreb fra bevæbnede mænd, og mindst 31 personer mistede livet. Det oplyser pakistanske myndigheder ifølge nyhedsbureauet Reuters.

 

Taleban i Pakistan har taget ansvaret for angrebet, og gruppen oplyser, at det kom som et direkte svar på et amerikansk droneangreb i det nordlige Waziristan i sidste måned, hvor to talebanledere mistede livet.

Angrebet mod kontrolposten i Lakki Marwat fandt sted tidligt lørdag morgen. Sikkerhedskilder oplyser til Reuters, at mindst 12 militante mistede livet, mens ni soldater og civile blev dræbt under sammenstødet. To af de dræbte bar angiveligt bombebælter, og skudvekslinger mellem angriberne og militæret varede i timevis, oplyser en kilde til Reuters.

Det dødelige angreb kommer kun en dag efter, at en selvmordsbomber udløste en bombe foran to moskeér i Pakistan, hvor 22 personer mistede livet.

Selvmordsbomberen detonerede sin sprængladning på et marked ved to moskeér i byen Hangu i den nordvestlige del af landet.

Mindst 48 personer blev såret under angrebet, som fandt sted på en gade umiddelbart efter fredagsbønnen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu