ANNONCE

Minister henter spindoktor fra erhvervslivet

4. januar 2012 15:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Minister henter spindoktor fra erhvervslivet
Billede mangler

Miljøministeren søger nu hjælp og rådgivning i erhvervslivet.
Ida Auken (SF) ansætter Eske Vinther-Jensen som ny særlig rådgiver.
Eske Vinther-Jensen kommer fra et job som chef for udviklingssamarbejde i DI, hvor han har arbejdet de sidste fire år.
Eske Vinther-Jensen skal bistå ministeren med generel politisk rådgivning og sikre en forsat udbygning af ministerens netværk.
“Dansk erhvervsliv bliver en krumtap i den grønne omstilling af Danmark. Derfor er det vigtigt for mig at hente en rådgiver, der har praktisk erfaring og kender dansk erhvervslivs udfordringer og muligheder,” siger Ida Auken i en pressemeddelelse.
Eske Vinther-Jensen er 35 år og har udover sin erfaring i DI blandt andet været militærrådgiver i forsvaret og chefredaktør for det politiske magasin RÆSON.
Eske Vinther-Jensen er BA i Idéhistorie, har en master i International Politik fra London School of Economics og er desuden uddannet sprogofficer med speciale i russisk.
“Visioner og praktik hænger sammen. Eske Vinther-Jensen har erfaring fra flere områder. Han kan netop bidrage med den erfaring og kendskab til dansk erhvervsliv, der skal til for at få udviklet Danmarks grønne styrkepositioner, så vi skaber arbejdspladser samtidig med, at vi løser alvorlige miljøproblemer,” siger Ida Auken.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu