ANNONCE

Minister: Løn skal afspejle arbejdet

29. november 2011 18:42 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Minister: Løn skal afspejle arbejdet
Billede mangler

På trods af prisstigninger i den kollektive trafik, så skal honoraret for DSBs bestyrelsesmedlemmer hæves. Helt fair, siger transportministeren.
På samme dag, hvor det blev meddelt, at priserne for at tage kollektiv trafik sættes op fra næste år, lød det også, at DSBs bestyrelsesmedlemmer skal honoreres yderligere for deres arbejde.
Og det er fuldstændig som det skal være, siger den socialdemokratiske transportminister, Henrik Dam Kristensen (S) til Newspaq.
“Jeg har det sådan, at hvad enten du er tømrersvend eller bestyrelsesmedlem, og du arbejder mere end det der er aftalt, så skal du selvfølgelig have en betaling for det,” siger Henrik Dam Kristensen.
Og fordi bestyrelsen får øget deres honorar for deres arbejde i 2011, så er det ikke en lønforhøjelse, der er tale om. Det er derimod på grund af øget mødeaktivitet, forklarer ministeren.
“Normalt har DSB under ti bestyrelsesmøder om året, og det er det, man er hyret ind til som medlem af bestyrelsen. I 2011 har de haft 15 eller 16 ekstraordinære bestyrelsesmøder,” forklarer Henrik Dam Kristensen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu