Ministerium fastansætter topchef-vikar

31. januar 2013 15:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ministerium fastansætter topchef-vikar
Billede mangler

Miljøministeriet har fundet en ny departementschef, og valget faldt på den mest oplagte kandidat. Den nye chef, Henrik Studsgaard, har været konstitueret på posten siden december, og nu kan han altså kalde sig fuldgyldig departementschef.

 

Miljøminister Ida Auken (SF) glæder sig over fastansættelsen af Henrik Studsgaard, der har været tilknyttet ministeriet i diverse lederstillinger siden 2004.

– Der er ingen tvivl om, at Henrik er den rette til at stå i spidsen for et miljøministerium, der skal gå forrest i den grønne omstilling, hvor miljø og økonomi hænger uløseligt sammen, siger ministeren i en pressemeddelelse.

Henrik Studsgaard afløser Marianne Thyrring, der forlod topposten og Miljøministeriet med øjeblikkelig virkning 17. december sidste år. Fra regeringens side blev det afvist, at der var tale om en fyring, men Marianne Thyrring lagde ikke skjul på, at hun stoppede som departementschef mod sin vilje.

Den tidligere departementschef er i dag projektmedarbejder i Økonomi- og Indenrigsministeriet, hvor hun har til opgave at undersøge lokaldemokratiets tilstand i kommunerne.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu