ANNONCE

Mirakelmiddel: Sådan kan du bruge eddike

25. februar 2021 19:00 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Æblecidereddike har flere sundhedsmæssige fordele, som du benytte dig af både i rengøringen og for din egen sundhed

Æblecidereddike er måske ikke, hvad de fleste danskere har i hjemmet, men det kunne godt være, at det skulle snige sig ind på de danske hylder.

Det er nemlig ikke alene godt for dit helbred, men det har faktisk også flere andre funktioner, som det snildt kan udfylde i hjemmet – og derfor bør man måske også få fat i nogle af de saftige dråber.

Æblecidereddike er kendt for at være en eddike, der er godt til mange ting – og særligt for dit helbred. Det skriver Healthline.

Ifølge Healthline kan æblecidereddike være med til at sænke ens blodsukker, men også sænke ens kolesteroltal. I sig selv er det jo rigtig gode ting, men der findes en lang række dokumenterede effekter ved æblecidereddike, som du kan se i galleriet øverst.

Effektiv til rengøring

Express har set nærmere på æblecidereddike som et rengøringsmiddel – og her står det altså klart, at det kan erstatte mange af de kemikalier, som der af og til tyes til i mangel på bedre.

Hvis du for eksempelvis blander eddiken med lige dele vand, så har du et rengøringsmiddel, der er ideelt til at dræbe bakterier og holde huset fri for irriterende snavs.

I galleriet øverst kan du se, hvordan eddiken kan bruges rundt omkring i hjemmet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu