ANNONCE

Mishandlet af Amagermanden efter bryllupsfest

1. december 2011 10:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mishandlet af Amagermanden efter bryllupsfest
Billede mangler

Klokken 2.07 den 22. juli i 2007 modtog politiet et opkald fra en mand, der fortalte at hans kone var blevet overfaldt.
Parret havde været til en bryllupsfest i den lokale boldklub. Manden fik lyst til en godnatøl på den lokale bodega, og derfor fortsatte den 47-årige kvinde alene det sidste stykke hjem.
Men den beslutning blev fatal. På turen gennem Nymosen i københavnerforstaden Vangede blev kvinden overfaldt bag fra og efterfølgende udsat for et yderst voldeligt og seksuelt overgreb.
Disse forhold fremlægger anklager Anne Birgitte Stürup i sagen mod Amagermanden netop nu i Københavns Byret.
På anklagerstolen sidder den 46-årige mand fra Amager iklædt jeans og en Adidas-trøje roligt følger fremlæggelsen og billederne af offerets skader fra julinatten i 2007.
Undersøgelser af offeret viste, at hun under overfaldet havde været underlivsfare. Der var tydelige afmærkninger om kvindens hals af, efter gerningsmanden havde placeret kvindens eget bælte om hendes hals og strammet til.
Der blev fundet DNA-spor på gerningsstedet og i kvindens mund blev sendt til undersøgelse.
Den 46-årige mand skal senere i dag forholde sig til anklagerne om, hvorvidt han har begået det på en dengang 47-årig kvinde.
Sagerne mod Amagermanden går 24 år tilbage. Han blev anholdt i november sidste år efter en voldtægt i en haveforening på Amager.
Han er tiltalt for syv anklagepunkter, der inkluderer to drab, syv voldtægter, et groft seksuelt overfald, røveri og forsøg på brandstiftelse.
Sagen er sat til at vare 13 retsdage, og der skal falde dom den 22. december.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu