ANNONCE

Mishandlet: Fik hugget finger af med økse

16. juli 2020 11:54 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

To mænd er sigtet for grusom mishandling af en tredje mand i Horsens.

Mishandlet: Fik hugget finger af med økse
Bomberyddere måtte tilkaldes ved anholdelsen af mændene. Foto: Localeyes.dk

Opdatering: De to mænd er varetægtsfængslet i fire uger.

En grusom sag har i ugens løb udspillet sig i den jyske by Horsens.

Her blev to mænd på 25 og 33 år torsdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at stå bag en timelang frihedsberøvelse med talrige slag med både hænder og et baseballbat, hug mod kroppen med en økse og afhugget finger på en tredje mand. Det skriver Horsens Folkeblad.

Ifølge sigtelsen skulle de to mænd have tilbageholdt en mand i en lejlighed i Vesterled i Horsens i et ikke nærmere defineret tidsrum frem til mandag morgen.

Her fik også hugget sin lillefinger af, da den 33-årige holdt ham, mens den 25-årige førte øksen.

Ifølge Sydøsjyllands Politi lød sigtelserne mod den 25-årige:

“Legemesangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter, frihedsberøvelse og vidnetrusler ved den 13. juli 2020 om natten og morgenen i timerne op til omkring klokken 09.00, i en lejlighed på Vesterled i Horsens, samt på flere lokaliteter i og omkring stedet, til dels i forening og efter forudgående aftale eller fælles forståelse med den 33 årige”.

Derudover:

– gentagne gange at have slået en 41 årig mand i hovedet og på kroppen med knyttet hånd
– at have slået ham flere gange i hovedet med et baseballbat eller lignende,
– med vold, trussel om vold, og den i situationen underliggende trussel om vold, at have frihedsberøvet ham i en lejlighed i Horsens i et endnu ukendt tidsrum,
– hugget ham gentagne gange i hænderne med en økse, og herunder hugget hans ene lillefinger af, alt imens den 33 årige fastholdt ofret,
– ligesom den sigtede gentagne gange sagde at ” Hvis han sagde noget, gjorde eller meldte noget, ville han være ligeglad med konsekvenserne, han ville endda komme efter deres børn” eller lignende.

Mod den 33-årige:

“Legemesangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter ved den 13. juli 2020 om natten og morgenen i timerne op til omkring kl. 09.00, i en lejlighed på Vesterled i Horsens, til dels i forening og efter forudgående aftale eller fælles forståelse med den 25 årige, at have tildelt den 41 årige flere hug med en økse og hugget hans højre lillefinger af, idet den sigtede fastholdt ofret, imens den 25 årige gerningsmand førte øksen”.

Bomberyddere tilkaldt

I forbindelse med anholdelsen af mændene onsdag på Jenny Kammersgaards Vej i Horsens blev der fundet en genstand, der gjorde det nødvendigt at tilkalde bomberyddere:

– Vi vurderede, at det var mest sikkert at tilkalde bomberydderne for at få dem til at vurdere farligheden af genstanden, siger vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad.

Det viste sig dog, at genstanden ikke var mere farlig, end at bomberydderne kunne køre væk med den.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu