ANNONCE

Misser akkurat finalen

13. december 2020 06:00 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk og Ritzau Info

Årets finalister er fundet, men finalen bliver uden Emili Sindlev og Mads Vad.

Misser akkurat finalen
Influenceren Emili Sindlev og makkeren Mads Vad er ude af "Vild med dans" og misser næste lørdags store finale. - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Så er finalisterne fundet i årets udgave af “Vild med dans”.

Kampen om titlen og trofæet kommer nemlig til at stå mellem Badehotellet-stjernen Merete Mærkedahl og partner Thomas Evers Poulsen, skuespilleren Albert Rosin Harson og partner Jenna Bagge samt skuespillerinden Nukâka Coster-Waldau og partner Silas Holst.

Influenceren Emili Sindlev og hendes makker, Mads Vad, misser nemlig lige akkurat næste lørdags store finaleopgør og fik sparket af seerne i semifinalen, som var knald eller fald – der var nemlig ingen omdans.

– Det har været det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg er rigtig ked af, at det stopper nu, det må jeg indrømme, sagde en tydeligt rørt Emili Sindlev fra scenen ifølge Ekstra Bladet.

Parrene var på gulvet to gange i det gabende tomme studie, som kun var gæstet af showets værtinder, orkestret og dommerkvintetten til lyden af dåselatter.

Først i en individuel dans – den sidste af de to konkurrencedanse – og dernæst i en lidenskabelig argentinsk tango.

Maksimumpoint til Mærkedahl og Evers

Dommerdarlingen Merete Mærkedahl og partner Thomas Evers Poulsen indkasserede fuld plade og maksimumpoint for deres energiske samba.

– Du tilfredsstiller alle os dommere med din teknik og din udstråling. Du har hele pakken til at gå hele vejen, lød det fra en topbegejstret Marianne Eihilt.

Komplimenterne var lige så store efter parrets intense argentinske tango, som fik tårerne frem hos dommer Jens Werner.

Skuespillerinden Nukâka Coster-Waldau kiksede nogle trin i sin quickstep med partner Silas Holst, men det var ikke så slemt, at de endte nederst i feltet efter dommernes karakterer.

Det gjorde skuespilleren Albert Rosin Harson og hans partner, Jenna Bagge, men blev altså reddet af seerne.

Finalen i årets udgave af “Vild med dans” løber af stablen næste lørdag på TV2 klokken 20.35.

 

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu