ANNONCE

Mistænkelig pakke-alarm: Designersko smadret

19. februar 2019 16:31 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

25 mennesker blev evakueret sent mandag aften.

Mistænkelig pakke-alarm: Designersko smadret
Det er i samme politikreds, at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen er forsvundet. Foto: Scanpix

En mistænkelig pakke fik politiet helt på den anden ende. Pakken var blevet fundet hos TNT på Leiravejen i Lillestrøm.

– Der er tale om en pakke, som gik gennem en røntgenmaskine. Der var mistanke om, at den indeholder eksplosiver, lød det fra indsatsleder Tom Sandberg til Dagbladet kort efter klokken 21.

Dermed blev bomberydderne tilkaldt, hvor de brugte lang tid på at undersøge pakken og indholdet heri. Men det viste sig, at der ikke var tale om en bombe, men der blev ikke taget nogen chancer og derfor blev pakken også destrueret.

Det viste sig dog, at pakken indholdt noget helt andet end sprængstoffer. Den indeholdt nemlig designersko, der havde et yderst alternativt udseende.

– Der lå et par sko i pakken. I den ene sål var der nogle ledninger, og noget der kunne se ud som en fænghætte. I tillæg var der en USB-indgang på siden af sålen, som kan have været koblet op med noget, siger Tom Sandberg til Dagbladet kort før klokken 23.00.

Pakken skulle sydpå

Politiet vedkender, at de ikke helt har klarhed over, hvilke funktion det megen udstyr havde, men siger blot, at pakken ikke indholdt eksplosiver – og dermed er sagen også afsluttet for deres vedkommende.

Det viser sig dog, at pakken med designersko skulle have været endt i Paris i Frankrig. Men så langt nåede pakken som bekendt aldrig. Politiet kom i kontakt med manden, der havde sendt pakken fra Østlandet, men hvad de ting ved sålen var, det vidste han imidlertid ikke.

Mens politiet arbejdede på stedet blev mere end 25 ansatte evakueret.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu