Mistænkeligt: Person fundet død i en lejlighed

8. november 2018 20:37 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet bekræfter nu, at der er fundet en død person i en lejlighed på Vesterbro.

En person er fundet død i en lejlighed på Vesterbro i hovedstaden under omstændigheder, der gør, at Københavns Politi efterforsker sagen som et såkaldt mistænkeligt dødsfald.

Det er en betegnelse, der bruges om dødsfald, hvor årsagen umiddelbart ikke er klar. Hvor om alting er, så har politiet været i den pågældende lejlighed siden klokken 14.38 torsdag, bekræfter vagtchef Jesper Frandsen fra politiet.

– Jeg kan sige så meget nyt, at vi efterforsker et mistænkeligt dødsfald. En person er fundet død inde i lejligheden, siger han til Newsbreak, da vi kontakter ham for en opdatering. Tidligere blev sagen kaldt en “mistænkelig hændelse”.

Ved Newsbreaks oprindelige omtale var kriminalteknikere ankommet til lejligheden, og opgangen på Ingerslevsgade var spærret helt af. Indenfor undersøgte teknikerne lejligheden og tog ifølge vores oplysninger en række billeder.

Anmeldelsen om den døde person i en lejlighed blev indtelefoneret til alarmcentralen via 112 af en person, der pludselig befandt sig i lejligheden.

Ifølge vores oplysninger er beboere i opgangen, der har været komplet spærret af, blevet udspurgt af politiet, om de i den seneste tid har hørt unaturlig støj eller andre høje lyde fra den pågældende lejlighed.

Politiet holder torsdag aften igen med oplysningerne. Ifølge Ekstra Bladet er liget blevet kørt bort i en rustvogn her til aften.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu