ANNONCE

Mistænkt anholdt: 24 år efter ung studerende forsvandt

14. april 2021 22:53 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

I 24 år har kvindens forsvinden været et mysterium. Nu er der endelig et gennembrud i sagen

Mistænkt anholdt: 24 år efter ung studerende forsvandt
Kvinden forsvandt efter en fødselsdagsfest i 1996. Foto: Wikimedia / Gregg Erickson

Der skulle gå 24 år før politiet fik et gennembrud i sagen. Nu er en 44-årig mand anholdt og sigtet for drabet på universitetsstuderende Kristin Smart.

Tilbage i 1996 forsvandt kvinden fra campus på det tekniske universitet Cal Poly i den californiske by San Luis Obispo. Kristin Smart er ikke set siden maj samme år. I løbet politiets efterforskning har særligt én mand haft interesse – Og det er netop ham, der nu er blevet anholdt for mordet på kvinden.

Det skriver byens sherif kontor i en pressemeddelelse.

– Jeg er ekstremt stolt over alle de dedikerede efterforskere, som har arbejdet utrætteligt for at opklare denne sag, siger byen sherif Ian Parkinson.

Den mistænkte, Paul Flores, var den sidste, der så Kristin Smart, inden hun forsvandt.

Far også anholdt

Både Paul Flores og flere familiemedlemmer har fået deres hjem ransaget af politiet i et forsøg på at finde beviser, der kunne fælde manden. Hans eget hjem blev gennemsøgt i 2020 sammen med morens, farens og søsterens. Her fandt politiet genstande, det betragter som bevismateriale.

Det var dog først, da farens hjem i Arroyo Grande blev ransaget, at politiet besluttede sig for at anholde Paul Flores. Derudover er faren, Ruben Flores, også blevet anholdt efter ransagningen.

Kristin Smarts jordiske rester er endnu ikke fundet, hvad offentligheden ved af.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu