ANNONCE

Mistænkt for at have vild plan ved valgsted

7. november 2020 15:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

De to mænd er fængslet.

Mistænkt for at have vild plan ved valgsted
Målet for de to mænds rejse var angiveligt Pennsylvania Convention Center. Foto: Eduardo Munoz/Scanpix.

To personer blev torsdag, lokal tid, anholdt ved Philadelphia Convention Center i byen Philadelphia, staten Pennsylvania, USA.

Antonio LaMotta og Joshua Macias er begge fra staten Virginia, og de blev i udgangspunktet anholdt, fordi de bar våben uden tilladelse hertil, men ifølge sagens anklagere, mistænker man dem for at have haft noget andet med sig på turen fra Chesapeake til Philadelphia, en køretur det tager mere end fem timer at gennemføre.

CNN skriver, at de to mænd er mistænkt for at ville aflevere en hel masse falske stemmesedler i Philadelphia, hvor man fortsat er ved at tælle stemmer for at finde ud af, om Donald Trump bliver genvalgt som præsident, eller om Joe Biden tager titlen.

Politiet fik et tip

De to mænd blev anholdt torsdag aften, lokal tid, efter at politiet havde fået et tip om, at et ukendt antal personer, bevæbnet med våben, var på vej til byen, og optællingsstedet, i en sølvfarvet Hummer.

Bilen blev fundet tom for mennesker omkring 22.20, og syv minutter senere fandt mand to mænd, der bekræftede, at det var deres bil. Begge mænd bar pistoler, og i bilen fandt man en riffel.

– Vi er fortsat ved at undersøge denne alarmerende hændelse med henblik på at rejse flere sigtelser, siger Larry Krasner, distriktsadvokat i Philadelphia, ifølge CNN.

Det er uvist, hvorfra myndighederne har fået den idé, at de to mænd var på vej til stemmeoptællingsstedet med falske stemmesedler. Det er også uvist, hvad deres plan var med stemmesedlerne.

Ifølge CNN har myndighederne henvist til SMS-beskeder udvekslet mellem de to mænd, hvor man angiveligt kan læse, at de var bekymrede for udfaldet af optællingen af stemmerne i Philadelphia.

Antonio LaMotta og Joshua Macias blev fængslet fredag aften, lokal tid. Dommeren i sagen besluttede, at de hver skal betale 4,7 millioner kroner, hvis de vil løslades mod kaution.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu