ANNONCE

Mistænkt for kirke-hærværk

16. april 2020 09:06 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Københavns Vestegns Politi efterlyser gerningsmanden bag hærværk mod Vejleå Kirke i Ishøj.

Natten til mandag blev der begået hærværk mod Vejleå Kirke i Ishøj. Her blev der skrevet på én af kirkens hvide vægge.

Københavns Vestegns Politi har brug for hjælp til at finde frem til den mulige gerningsmand, derfor hører politiet gerne fra personer, der kunne have overværet hærværket. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Person i mørkt tøj

Københavns Vestegns Politi efterlyser en person, som er mistænkt for at skrive skrifttegn på Vejleå Kirke i Ishøj.

Hærværket blev begået omkring klokken 03.30 søndag den 12. april 2020. Her er en person klædt i mørkt tøj set bevæge sig ad stisystemet ved Spolestræde og Ishøj Boulevard hen til Vejleå Kirke, hvor vedkommende har skrevet på kirken med sort skrift. Gerningsmanden blev kortvarigt afbrudt, da en lys personbil passerede lyssignalet på Ishøjstationsvej.

Desværre kan den mistænkte ikke beskrives nærmere.

– Vi har overvågningsbilleder i sagen, men ud fra dem kan end ikke kønnet på gerningspersonen fastslås, og derfor giver det ikke mening at offentliggøre billederne. Men sagen er endnu på et tidligt stadie, og vi håber, at vi via denne efterlysning samt afhøringer og øvrig efterforskning kan pågribe gerningspersonen, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, der forklarer, at efterforskningen følger flere spor.

Den lyse personbil

Københavns Vestegns Politi har derfor brug for borgernes hjælp, hvis de skal komme en identitet på den mistænkte nærmere.

Politiet hører gerne fra personer, der har kendskab til sagen eller har set noget ved Vejleå Kirke i Ishøj søndag nat. Ligeledes er Københavns Vestegns Politi meget interesseret i at høre fra føreren af den lyse personbil, der passerede kirken søndag nat.

Hvis du oplysninger til politiet, kan de kontaktes på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu