Mistænkt i to sager anholdt af politiet

1. juli 2019 12:01 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Ejeren af en rød Audi fik lørdag stjålet sin bil. Mandag efterlyste Politiet samme Audi og føreren for at stjæle fra kassen i to supermarkeder.

Mistænkt i to sager anholdt af politiet
Fyns Politi bekræfter, at der er sammenhæng mellem et biltyveri lørdag eftermiddag og tyveri fra to DagliBrugsen-butikker søndag. Klik videre for flere billeder. Foto: Elo Christoffersen/ Arkiv
Del:

Lørdag ville en bilejer have solgt sin røde Audi, og i den forbindelse fik ejeren besøg af en potentiel køber. Men ejeren stod med håret i postkassen, for den potentielle køber vendte aldrig tilbage med bilen.

Mandag blev en mand i en rød Audi efterlyst for at have taget af kassen i to DagliBrugsen-butikker.

Fyns Politi bekræfter nu, at de to sager har en sammenhæng.

Bil stjålet

På en villavej på Fyn blev en bilejer snydt. Bilejeren ville gerne sælge sin bil, og tilbød derfor den potentielle køber, der var på besøg for at se bilen, en prøvetur.

Køberen satte sig ind i den røde Audi Quattro TFSI 2,0, der var til salg. Med tiden finder bilejeren ud af, at den potentielle køber ikke vender tilbage. Og anmelder det til Fyns Politi, fremgår det af Fyns Politis døgnrapport.

Den stjålne Audi har registreringsnummeret FA 483 29.

Kassedykker

På Twitter efterlyste Fyns Politi mandag identiteten på en mand, der anses for at være mistænkt i to tyverier fra supermarkeder.

Der er tale om DagliBrugsen i Millinge og DagliBrugsen i Broby, der oplevede tyveri fra kassen.

Desuden efterlyste politiet også en rød Audi med registreringsnummeret FA 483 29.

Den samme bil

Fyns Politi bekræfter nu overfor Newsbreak.dk, at der er sammenhæng mellem de to hændelser.

– Det skulle være den samme bil. Der sidder lige nu et efterforskningshold og undersøger hændelserne nærmere for at få det fulde overblik, siger vagthavende ved Fyns Politi Kenneth Taanquist til Newsbreak.dk.

På Twitter oplyser Fyns Politi, at de anholdte gerningsmanden i Ørbæk i den røde Audi. Nu efterforskes sagen nærmere, før der rejses sigtelser.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu