ANNONCE

Mistænkt penis-kunstner anholdt

26. januar 2020 21:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ifølge lokale medier har der været en hel del penis-graffiti på det seneste.

Mistænkt penis-kunstner anholdt
Politiet mener, at de har fat i den rette penis-kunstner. Genrefoto: Scanpix.

En mand, der er mistænkt for at stå bag et obskønt graffiti-tag i byen Tempe i USA, fortæller, at 25 svært bevæbnede politibetjente stod for at anholde ham 23. januar. Det skriver Phoenix New Times.

Det særlige graffiti-tag lød “penis man”, altså penismanden, og det er blevet sprøjtet på facader og andre overflader flere steder i byen siden slutningen af 2019 og videre ind i 2020.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Newsbreak.dk omtalte sagen tidligere på måneden, mens manden bag penis man stadig var på fri fod.

Dengang forlød det, at der var delte meninger om de mange kunstværker. På sociale medier blev de mange værker hyldet, mens de af byens ansatte, der har til opgave at fjerne graffiti, virkede mindre begejstrede.

– Der er, selvfølgelig, nogen, der synes, det er sjovt. Der er også nogen, der synes, at det skal fjernes straks, sagde Isaac Chavira, der leder det hold, der står for at fjerne graffiti fra Tempe, når man opdager det.

Han fortalte, at holdet har kategoriseret 299.889 forskellige “værker” graffiti i 2019, store som små. I den sammenhæng er de 38 gange, “penis man” er dukket op i byen, ikke meget.

En dristig forbryder

Phoenix New Times skriver nu, at personen bag penis man var blevet væsentligt mere dristig i den seneste tid, og at han blandt andet havde skrevet penis man på døren til byens rådhus.

Politiet i Tempe mener selv, at de har anholdt manden bag penis man, og at det er Dustin Shomer, der selv har fortalt offentligheden om, hvordan han oplevede politiets anholdelse af ham.

Dustin Shomer blandt andet er sigtet for at lave graffiti, og han har selv fortalt om mødet med politiet i et Facebook-opslag.

– Jeg har netop tilbragt 24 timer i politiets varetægt for at skrive “penis man”. De overtog mit hjem, min bil og omringede min bolig med 25 svært bevæbnede betjente. De sigtede blandt andet på mig med et lyddæmpet gevær, skriver Dustin Shomer, ifølge Phoenix New Times på Facebook.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu