ANNONCE

Mistænkte i skudsag gemte sig i sommerhus

18. maj 2016 14:24 | Af: Ritzau Fokus

To mænd, der var eftersøgt i forbindelse med et skyderi i Roskilde, blev natten til onsdag anholdt på Falster.

Mistænkte i skudsag gemte sig i sommerhus
To mænd er anholdt i et sommerhus på Falster, efter at en 26-årig mand i sidste uge blev såret af skud i Roskilde. Foto: Colourbox/Colourbox.com

Betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har natten til onsdag anholdt to mænd, der var eftersøgt i forbindelse med et skyderi i Roskilde. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Torsdag aften blev en 26-årig mand fra Hvalsø ramt af skud fra en forbipasserende bil, da han kom gående på fortovet nær politistationen i Roskilde. Nedskydningen skete for øjnene af 10-15 vidner.

Skudofferet blev bragt til sygehuset, men har ikke været i livsfare i forbindelse med nedskydningen.

Allerede fredag fortalte politiet, at man mente at vide, hvem der stod bag skyderiet, og siden har man ledt efter de to mænd.

Tilfældighed at politiet fandt mændene

Men det var tilsyneladende en tilfældighed, at man fandt frem til dem. Beboerne i et sommerhusområde på Falster fandt tre mænds tilstedeværelse i et sommerhus så mistænkelig, at de kontaktede politiet.

I sommerhuset traf betjentene den 22-årige mand fra København og den 23-årige mand fra Roskilde, som politiet havde ledt efter i flere dage. Den tredje mand havde intet med skyderiet at gøre, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Motivet til skyderiet er foreløbig ukendt for offentligheden, men politikommissær Ove Pedersen har tidligere over for Ritzau afvist, at der skulle være tale om et bandeopgør.

De to mænd fremstilles onsdag eftermiddag i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.

/ritzau/

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu