Mistanke om salmonella: Tjek dit kød

16. marts 2015 16:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mistanke om salmonella: Tjek dit kød
Kalkunkød, der kan være solgt i flere forskellige pakninger, trækkes tilbage. Foto: Andrey Starostin/Scanpix
Kalkunkød, der kan være solgt i flere forskellige pakninger, trækkes tilbage. Foto: Andrey Starostin/Scanpix

Kalkunkød, der kan være solgt i flere forskellige pakninger, trækkes tilbage. Foto: Andrey Starostin/Scanpix

Kalkunkød solgt i flere supermarkedskæder trækkes tilbage på grund af mistanke om salmonella

Kalkunkød af mærket »Mad & Smag« bliver nu tilbagekaldt på grund af mistanke om salmonella.

Det drejer sig om pakker på et kilo med mindst holdbarhedsdato til 24. marts, som er solgt i butikkerne SuperBest, Eurospar og Spar.

Kalkunkødet kan være opskåret i butikkerne til andre udskæringer for eksempel tern eller strimler, og kødet kan derfor være forsynet med en etiket med butikkens navn. I de berørte butikker kan der fås yderligere information, oplyser Dagrofa, der ejer de berørte butikker.

Dagrofa understreger, at der ikke er en risiko for at blive smittet, hvis kødet gennemsteges, og god køkkenhygiejne følges.

Forbrugere, der er i besiddelse af kalkunkødet, rådes til at kassere det eller aflevere det, hvor det er købt.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu