ANNONCE

Du skal betale: Mobilepay indfører gebyr – i dag

23. januar 2020 11:50 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

I et forsøg på at være god ved brugerne har Mobilepay indført et nyt gebyr.

Det er for brugerens skyld, at Mobilepay nu indfører et nyt gebyr.

Når der i fremtiden skal gives penge i gave, så vil Mobilepay gerne være din foretrukne måde at gøre det på. Men det kommer altså til at koste, skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skal løbe rundt

Pengegaver hedder den nyeste tilføjelse til Mobilepay, som brugerne allerede nu kan gøre brug af.

Det kræver dog et gebyr på fem kroner pr. transaktion for de, der vil benytte sig af den mere digitale måde at forære penge i gave.

– Mobilepay er fortsat gratis for brugerne. Men når vi lægger ekstra tjenester som Box og nu Pengegaver på toppen af MobilePay, løber udviklingen og driften af dem kun rundt, hvis vi får en ekstra omsætning ud af dem, siger direktøren for Mobilepay i Danmark Torben Gamst.

Få gebyret retur

Idéen om Pengegaver kom efter Mobilepay selv har stået bag en undersøgelse, hvor størstedelen af brugerne har efterspurgt en digital måde at give penge i gave.

Gaven kan både leveres digitalt og analogt, da en kode også kan printes ud og tastes ind i modtagerens Mobilepay, skriver Mobilepay på sin hjemmeside.

Skulle der ske en fejl, er det også muligt at fortryde gaven, før den er modtaget. Her vil gavegiveren få sit gebyr på fem kroner tilbage.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu