Mobilepay i problemer: Her er fejlen

23. januar 2019 18:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Betalingsappen gik i koks tirsdag. Det var der en god forklaring på.

Mobilepay i problemer: Her er fejlen
Mobilepay var tirsdag i problemer. Foto: Newsbreak.dk.

Den populære betalingsapp, Mobilepay, har tirsdag været nede, og det har de ikke været i tvivl om hos de, der arbejder med Mobilepay.

Børsen skriver, at 1,6 millioner brugere, alle med Android-telefoner, fik en mærkelig besked fra MobilePay tirsdag, hvilket betød, at der var rigtig, rigtig mange, der prøvede at komme ind på appen samtidig.

“Mange Android-brugere har modtaget en notifikation med teksten “The message” fra MobilePay. Den er harmløs og skyldes en fejl fra vores side. Du skal bare ignorere den. Det har medført tekniske problemer i MobilePay-appen, men vi arbejder hårdt på at løse dem. Vi opdaterer så snart, vi har nyt,” lød det tidligere på dagen i et Facebook-opslag på MobilePays officielle Facebook-side.

Peter Kjærgaard, pressechef i Mobilepay, siger til Børsen, at fejlen er fundet.

– En helt almindelig menneskelig fejl er skyld i, at vi er kommet til at sende denne besked ud til Android-brugerne. Det er noget, vi selv er kommet til, det har intet med hacking at gøre, siger Peter Kjærgaard.

Newsbreak.dk har tirsdag aften, omkring 18.30, testet, om man kunne logge ind på, og overføre penge med, Mobilepay igen. Det kan man, og det kan man.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu