ANNONCE

Mod erkender: Har dræbt sine fem nyfødte børn

27. september 2012 20:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mod erkender: Har dræbt sine fem nyfødte børn
Billede mangler

Ung kvinde fra Nordtyskland var bange for at blive forladt – derfor dræbte hun sine fem nyfødte børn.
 
Frygten for at blive forladt af sin mand var så stor, at en 28-årig kvinde fra Nordtyskland siden 2006 har dræbt fem af sine børn umiddelbart efter fødslen.
 
Det fortæller ledende statsadvokat Ulrike Stahlmann-Liebelt på en pressekonference i Flensborg.
 
Dermed ser en mystisk sag om fund af babylig forskellige steder i Slesvig-Holsten ud til at være kommet nærmere en opklaring.
 
Den første døde baby, en lille pige, blev fundet i marts 2006 på et genbrugsanlæg i amtet Nordfrisland.
 
Året efter fandt en bilist endnu et lig af en nyfødt dreng i en indkøbspose på en parkeringsplads ved en motortrafikvej i naboamtet Slesvig-Flensborg.
 
Den 28-årige kvinde dukkede tirsdag op hos kriminalpolitiet i Flensborg, efter at hun var blevet opfordret til at aflevere mundskrab til en dna-prøve som led i efterforskningen af de to babydrab.
 
Her aflagde hun en omfattende tilståelse og blev anholdt onsdag. Statsadvokaten roser politiet, som med sin vedholdende indsats til sidst var heldig at finde “nålen i høstakken”.
 
– Vi havde ikke nogen konkret mistanke mod hende, siger Ulrike Stahlmann-Liebelt.
 
Men efterforskerne blev overrasket, da kvinden tilstod yderligere tre drab, som politiet hidtil ikke har haft kendskab til.
 
I kælderen til familiens hus fandt man så de tre døde babyer, som alle er født efter 2007. Ifølge Ulrike Stahlmann-Liebelt har obduktionen ikke kunnet give svar på, hvordan de tre nyfødte døde.
 
Hverken kvindens mand eller omgangskredsen skal have vidst noget om fødslerne.
 
– Ingen vidste, at hun var blevet gravid igen, siger statsadvokaten.
 
Parret, der ifølge statsadvokaten er forholdsvis velhavende og ikke har været i de sociale myndigheders søgelys, har i forvejen to børn på henholdsvis otte og 10 år.
 
Manden ville ikke have flere børn, og derfor turde hans kone efter eget udsagn ikke fortælle ham om graviditeterne. Tre af børnene fødte hun i en skov, to i parrets hjem.
 
Kvinden, der kommer fra Husum-området ved den nordtyske vestkyst, er varetægtsfængslet og bliver tiltalt for manddrab i fem tilfælde.
 
Hendes mand er i psykiatrisk behandling.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu